Lantchips med räkor och dill

Standard

Som sagt, vi hade ett födelsedagsfirande i helgen. Till huvudrätt bjöd vi på gravad lax, med västerbottenostpaj, kall romsås och hjortronsås (gräddfil och hjortronsylt). Till detta en god sallad.

Idag vill jag bara delge ett enkelt tilltugg till fördrinken. Supergott, superenkelt och superfestligt!

Du behöver:

lättsaltade lantchips

gräddfil

färska skalade räkor

färsk dill

Lägg chipsen på en stor bricka. Klicka på lite gräddfil och dekorera med dill och räkor. Skål!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s