Snabba smördegstilltugg

Standard

mördegstilltugg

När man ska ha något enkelt tilltugg till ostbrickan, eller kanske till soppan, är dessa smördegsbullar perfekta! Och så busenkelt!

Du behöver:

färdiga smördegsplattor från frysdisken

1 ägg

frön av olika slag ex linfrön, solrosfrön, vallmofrön, sesamfrön

pepparkaksformar

Klä en plåt med bakplåtspapper. Tryck ut önskade ”bullar” från plattorna med hjälp av pepparkaksformarna och lägg på bakplåtspappret. Låt gärna smördegsplattorna var lite frysta så är det lättare att trycka ut dem.

Pensla med uppvispat ägg och strö över med önskade frön.

Baka i ugnen, 175 grader, cirka 15 minuter.

Låt svalna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s