Kycklinggryta med senap och dragon

Standard

kyckling med senap och dragon

En enkel och krämig kycklinggryta -trots senap! Recept från Leva&bo 2013:16

Du behöver till fyra portioner:

500 gram kycklingfilé

1 krm torkad timjan

2 krm torkad dragon

1 krm muskotnöt

2 msk dijonsenap

2 dl öl

3 dl matlagningsgrädde

smör till stekning

salt, peppar

färsk dragon till dekoration

Skär kycklingen i mindre bitar. Salta och peppra. Bryn i smör i en stekpanna.

Tillsätt kryddor och senap.

Häll i öl och låt det koka upp.

Tillsätt matlagningsgrädden och låt småputtra i cirka 15 minuter tills såsen har kokat ner och är krämig.

Servera till ris, potatis eller bara en god sallad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s