Ugnskassler med pesto och solrosfrön

Standard

En härlig kombination av den rökta kasslern och peston. De hackade solrosfröna gör det dessutom lite krispigt! Receptet från GI&hälsa.

Du behöver till 4 portioner:

500 – 600 gram kassler

2 ½ dl créme fraiche

4 msk pesto

hackad färsk basilika

1 dl solrosfrön/kärnor

Sätt ugnen på 200 grader. Skiva kasslern och lägg i smörad ugnsfast form. Blanda créme fraiche, pesto och hackad basilika. Bred över kasslern. Hacka solrosfröna och strö över. Ställ i ugnen i 15-20 minuter. Servera till kokt potatis. Smaklig måltid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s