Och nu till någonting som så här i efterhand skulle gjorts lite annorlunda… Jag skulle ha bytt ut nötkött till kyckling och de rostade jordnötterna till torrostade. För övrigt var det en supergod smak på såsen:) Ursprungsreceptet är hämtat från tidningen ”Aktiv träning” 2013:01.
Du behöver till 4 personer:
Cirka 400 gram tärnat nötkött (alt kycklingfilé)
3 skalade potatisar
4 tsk grön currypasta
1 burk kokosmjölk
1 broccoli
färsk koriander
½ dl jordnötter, med fördel torrostade
salt och peppar
Stek köttet på hög värme tills det fått fin färg.
Skär potatisen i små tärningar och lägg till i stekpannan.
Tillsätt currypastan och häll i kokosmjölken. Låt sjuda cirka en kvart. Tillsätt broccolin i små buketter mot slutet.
Smaka av med salt och peppar. Toppa med jordnötter och koriander.