Havskatt med kräftor

Standard

Havskatt med kräftor och vitlök
Absolut underbart gott! Måste testas! Det här är ett modifierat recept från ”Stora fisk- och skaldjursboken” av Susanna Tee.

Du behöver till 4 personer:

vetemjöl till panering

cirka 500 gram havskattfilé

2 finhackade vitlöksklyftor

1 liten burk kräftskärtar i lake

1 ½ dl vitt torrt vin

finhackad färsk persilja, 1 kruka

salt, peppar

smör till stekning

Panera fisken i mjölet och krydda rikligt med salt och peppar. Stek i smör tills den får fin färg.

Häll i vinet och tillsätt vitlök och persilja. Lägg på locket på stekjärnet och låt vara i fem minuter. Tillsätt sedan kräftskärtarna.

Smaklig spis!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s