Viltbiffar med sirapssvitkål och lingonyougurt

Standard

När man är trött på potatis får man hitta andra alternativ… Å då dök vitkålen upp 🙂 Recept från ICA.

Till 4 portioner behöver du:

1 vitlöksklyfta

500 gram viltfärs’

1 ½ tsk salt

1 ägg

1 tsk rosmarin

10 finhackade enbär

1 krm mald kryddpeppar

1 dl frysta lingon

2 msk strösocker

2 dl matyougurt

500 gram vitkål

smör

sirap

Blanda lingon och strösocker och låt smälta. Blanda sedan med yougurten.

Skala och hacka vitlöken. Blanda färsen med salt, ägg och kryddor. Forma till biffar och stek i smör.

Hacka vitkålen i bitar. Stek i smör tills den mjuknar. Ringla över sirap.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s