Kantarellpaj med sherry

Standard

Äntligen kantarelldags! En fröjd för både ögat och smaklökarna. Receptet kommer från GI&hälsa.

Du behöver till 1 paj:

500 gram kantareller

2½ dl matlagningsgrädde

3 ägg

½ dl sherry

salt, peppar

smör till stekning

pajdeg klicka här

Fräs svampen i smör några minuter. Lägg i den förgräddade pajformen.

Blanda matlagningsgrädde, ägg, sherry, salt och peppar och häll över svampen. Grädda i ugnen cirka 25 minuter. Servera till en god sallad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s