Torsk med spenat, vitlök och fetaost

Standard

Torsk med spenat, vitlök och fetaost

Oj vad gott det här blev. Och snabbt och lätt var det också! Inspirerad av ”Hälsa&Fitness”.

Du behöver till 4 portioner:

1-2 vitlöksklyftor

olivolja till stekning

450 gram fryst hackad spenat

2 ½ dl matlagningsgrädde

salt och vitpeppar

cirka 600 – 700 gram torsk

150 gram fetaost

skivad hårdost till gratinering

Skala och finhacka vitlöken. Bryn i olivolja tillsammans med den frysta spenaten. Tillsätt matlagningsgrädden och låt koka cirka 5 minuter. Smaka av med salt och vitpeppar.

Lägg torsken i en smord ugnsfast form. Häll spenatsåsen över fisken och smula fetaosten över. Toppa med ostskivor och gratinera cirka 20 minuter i 175 grader.

Servera till pressad potatis och färska grönsaker! Njut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s